Your address will show here +31(0)6 42531254

Mogelijkheden

Green Artworks biedt u de mogelijkheid om uw videopakket compleet aan te passen aan uw wensen en budget. Op deze pagina vindt u een globaal overzicht van de mogelijkheden. Wanneer u hier meer informatie over wenst te ontvangen kunt u onderaan deze pagina contact opnemen of een vrijblijvende offerte aanvragen.

Klasse A - Small

In deze prijsklasse kunt u bijvoorbeeld denken aan korte promotie video’s, videopitches of andere video’s die gemakkelijk opgenomen kunnen worden. Vooraf zal er afgesproken worden welke beelden er gefilmd zullen gaan worden. De opnamen zullen worden verzorgd door een zelf regisserende cameraman. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor actuele tarieven.

Klasse B - Medium

In prijsklasse B is er naast de extra opnametijd de mogelijkheid om vooraf een script te laten maken. Hierin zullen vooraf de locaties en de invulling van de dag worden bepaald, evenals de eventuele storyline en gesproken teksten. Deze zullen voor u op maat worden gecreëerd zodat ze perfect aansluiten op uw visie. De opnamen zullen tevens worden verzorgd door een zelf regisserende cameraman. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor actuele tarieven.

Klasse C - Large

In de grotere prijsklassen vindt u naast een zelf regisserende cameraman ook de mogelijkheid om van een regisseur en/of ander extra personeel gebruik te maken. Tevens kunt u uw productie op meerder opnamedagen plaats laten vinden en op meerdere locaties. Voor de uiteindelijke opnamedag(en) zal er vooraf ook een uitgebreid script worden opgesteld zodat alles tijdens de opnamen zelf soepel verloopt. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor actuele tarieven.

Klasse D - Extra Large

In de hoogste prijsklasse kunt u het zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Hier zal er een compleet team worden geselecteerd dat intensief met uw content aan de slag gaat. Vooraf zullen al uw wensen worden omgezet tot een gedetailleerde o erte waarin precies wordt overeengekomen welke diensten er geleverd worden en welke kosten er gemaakt zullen worden. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor actuele tarieven.

Extra opties

Hieronder vindt u een overzicht van extra opties waarmee u uw basispakketten uit kunt breiden.

PROFESSIONELE VOICE-OVER

Wilt u gebruik maken van een professionele voice-over voor uw productie? Dat kan. Geef uw wensen door en Green Artworks stuurt u een aantal samples van verschillende stemacteurs. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie.

UITGEBREIDERE EQUIPEMENT

Naast de basisapparatuur om een professionele video te maken, is het pakket geheel uit te breiden tot het aan uw wensen voldoet. Zowel op het gebied van audioapparatuur, belichting en camera’s zijn er meerdere mogelijkheden. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie.

PRESENTATOR / PRESENTATRICE

Vraagt uw video om een goede presentator of presentatrice? Green Artworks verzorgt voor u het juiste gezicht voor uw merk. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie.

EXTRA CAMERAMENSEN

Wilt u gebruik maken van meerdere cameramensen op de set? Dit kan geregeld worden. Wel is het bij deze optie belangrijk dat u dit tijdig aangeeft, zodat al het benodigde camerapersoneel tijdens de opnamedag(en) beschikbaar is. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie.

ACTEURS / ACTRICES

Wilt u liever gebruik maken van (een) acteur(s) en/of actrice(s)? Ook dit is mogelijk. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie.

ANIMATIES / EFFECTEN

Naast de titels en basisanimaties die u standaard bij uw video krijgt is uw pakket ook uit te breiden met advanced animaties. Hoe ver deze animaties gaan is afhankelijk van uw budget en uw wensen. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie.

CONTACT

Meer weten? Neem dan nu contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.