SOCIAL MEDIA MARKETING

FACEBOOK - YOUTUBE - INSTAGRAM - MEER

WAT IS SOCIAL MEDIA MARKETING (SMM)?

We leven in een tijd waarbij de sociale media platforms vrijwel niet meer weg te denken zijn uit onze dagelijkse routine. Video's bekijken op Youtube, even snel op Facebook kijken of een fotootje plaatsen op Instagram, het hoort er allemaal bij. Social Media is hierdoor een sterke vorm van online marketing voor het bereiken van de juiste doelgroep.

Social Media Marketing is een krachtig vorm van online marketing die strategisch ingezet kan worden om een loyale klantenbinding en naamsbekendheid op te bouwen, extra service te bieden, conversies te genereren en traffic te verhogen. Door de juiste strategieën toe te passen op de meest relevante kanalen voor je merk of bedrijf kun je zelf invullen voor welke doelen je jouw social media kanalen in wilt zetten.

Wanneer je social media in wilt zetten is het belangrijk om te starten met strategie waarbij je duidelijk in kaart brengt welke kanalen er ingezet gaan worden, wat de doelen zijn en wat de eventuele advertentiebudgetten zijn. Wanneer je hier meer informatie over wilt ontvangen kun je ons altijd een vrijblijvend mailtje sturen.

Uiteraard zijn deze middelen ook erg goed te combineren met sterke video content en een goede website. Bij Green Artworks kun je ook een professionele video laten maken en een professionele website laten maken.

Download de gratis online marketing brochure voor meer informatie en actuele tarieven.

SOCIAL MEDIA MARKETING NODIG?
DOWNLOAD DE GRATIS BROCHURE!

Download de brochure voor meer informatie over o.a. Social Media Marketing met daarin de actuele tarieven, aanvullende informatie en mogelijkheden. Blijf daarnaast direct op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

CONTACT

Wil je meer informatie opvragen of een afspraak maken? Via de onderstaande knoppen kun je direct contact opnemen. Liever op een later tijdstip een mailtje sturen? Deze kunnen verstuurd worden naar info@greenartworks.nl

VOLG GREEN ARTWORKS OP:

© Copyright 2018 Green Artworks
Alle rechten voorbehouden. KVK: 65694090