VIDEO LATEN MAKEN?

BEDRIJFSFILM - PROMOTIEFILM- ANDERE VIDEO LATEN MAKEN

BEDRIJFSFILM OF ANDERE VIDEO LATEN MAKEN? WAAROM?

Het is tegenwoordig bijna lastig om je voor te stellen dat video's vroeger alleen te bekijken waren op de momenten dat tv producenten vonden dat ze bekeken moesten worden. Met de komst van online video is dit concept enorm veranderd. Als bedrijf/merk kun je hier goed op in spelen en gemakkelijker de juiste content bij de juiste mensen brengen door bijvoorbeeld een bedrijfsfilm. Dit is één van de redenen dat veel bedrijven tegenwoordig een professionele online video laten maken.

Één van de redenen dat veel bedrijven voor hun online marketing projecten een professionele video laten maken, is dat zo’n 60% van de website bezoekers een bedrijfsfilm sneller zal bekijken dan dat ze teksten zullen lezen. Dit heeft te maken met de hoeveelheid informatie die de kijker tot zich kan nemen in een relatief korte tijd. Daarnaast verwerken onze hersenen visuele beelden zo’n 60.000 keer sneller dan teksten. Dit zorgt ervoor dat een korte bedrijfsfilm vaak effectiever is dan lange stukken tekst. Een goede video laten maken kan dus al snel leiden tot hogere conversies en een betere vindbaarheid in zoekmachines door de langere tijd dat potentiële klanten op je website blijven hangen.

Een ander voordeel van een bedrijfsfilm is dat mensen tot zes keer zoveel informatie vanuit visuele beelden onthouden dan vanuit tekst. Deze informatie blijft hierdoor ook gemakkelijk bij de kijkers hangen. Uiteraard zijn er nog veel meer voordelen te behalen met een bedrijfsfilm of andere video's. Wanneer je hier meer informatie over wilt ontvangen kun je ons altijd een vrijblijvend mailtje sturen.

Green Artworks biedt naast het maken van een bedrijfsfilm, promotiefilm, muziek video of andere vorm van video, tevens de mogelijkheid om alle benodigde promotie/marketing (content) te verzorgen. Zo kun je met social media marketing kanalen laten inrichten en bij laten houden of een complete SEO vriendelijk website laten maken laten maken die volledig aansluiten bij je video content en huisstijl.

Download de gratis online marketing brochure voor meer informatie en actuele tarieven.

VIDEO LATEN MAKEN?
DOWNLOAD DE GRATIS BROCHURE!

Wil jij ook een professionele video laten maken? Bijvoorbeeld een op maat gemaakte bedrijfsfilm? Download de brochure met daarin de actuele tarieven, aanvullende informatie, mogelijkheden en blijf direct op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

CONTACT

Wil je meer informatie opvragen of een afspraak maken? Via de onderstaande knoppen kun je direct contact opnemen. Liever op een later tijdstip een mailtje sturen? Deze kunnen verstuurd worden naar info@greenartworks.nl

VOLG GREEN ARTWORKS OP:

© Copyright 2018 Green Artworks
Alle rechten voorbehouden. KVK: 65694090