WEBSITE LATEN MAKEN?

SEO VRIENDELIJKE WEBSITES OP MAAT GEMAAKT

LAAT EEN PROFESSIONELE WEBSITE MAKEN!

Een goede website kun je zien als een stevige thuisbasis waarop je al je andere platforms samen kunt brengen. Het is het verzamelpunt van alle (officiële) nuttige informatie over je bedrijf of merk. Door deze thuisbasis zo goed mogelijk in te richten kun je je doelgroep aanzetten tot acties die passen binnen de doelen die jouw bedrijf of merkt stelt.

PROFESSIONEEL ONTWERP

Een professionele website is naast een informatieplatform en functioneel middel om o.a. conversies te genereren ook het visitekaartje van je merk of bedrijf. Bij het runnen van een onderneming, wil je dat deze professionaliteit ook zichtbaar is naar de buitenwereld. Een mooi strak, overzichtelijk en functioneel ontwerp zorgt ervoor dat potentiële klanten het bezoek als prettig ervaren. Een vraag die je kunt stellen is: “Wat maakt een ontwerp dan professioneel?”. Uiteraard is een mooi ontwerp voor iedereen anders en afhankelijk van smaak. Toch zijn er aantal punten die wel zorgen voor dat gevoel van professionaliteit, zoals herkenbaarheid, structuur en gebruiksvriendelijkheid.

Download de gratis online marketing brochure voor meer informatie en actuele tarieven.

SEO VRIENDELIJK 

Op het moment dat deze professionele website een feit is wil je uiteraard ook dat deze vindbaar is voor je doelgroep. Door de website SEO vriendelijk te ontwerpen wordt dit proces vereenvoudigd. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van on-page SEO waarbij alles geoptimaliseerd wordt om gemakkelijker hoge rankings te behalen in zoekmachines. Er wordt hier bijvoorbeeld gelet op de snelheid van de pagina (wat een hoge rol speelt bij de vindbaarheid voor o.a. google), de juiste meta-descriptions, titels, urls en internal linking. Wat hier uiteraard ook onder valt is een geoptimaliseerde versie maken voor mobiele telefoons en tablets. Ook dit zorgt voor een betere vindbaarheid.

Download de gratis online marketing brochure voor meer informatie en actuele tarieven.

MARKETING INTEGRATIE

Na de eerder genoemde stappen heb je een professionele website die door middel van de juiste off-page SEO goed vindbaar gemaakt kan worden. De vraag die nu nog overblijft is; “wat is het doel van de website?”. Een goede gebruiksvriendelijke website kan gebruikt worden om de bezoeker enkel te informeren, maar kan ook marketingtechnisch ingezet worden om klanten aan te zetten tot het ondernemen van gewenste acties. Mensen laten aanmelden voor een nieuwsbrief, aanzetten tot een aankoop of informatie verzamelen over je bezoekers. Dit zijn enkele dingen die tactisch kunnen worden ingezet om de doelen van je merk of bedrijf te behalen.

Download de gratis online marketing brochure voor meer informatie en actuele tarieven.

Je kunt bij Green Artworks dus een professionele SEO vriendelijke website laten maken. Wanneer je dit aan wilt vullen kun je hier ook terecht voor social media marketing en kun je tevens een professionele video laten maken.

WEBSITE LATEN MAKEN?
DOWNLOAD DE GRATIS BROCHURE!

Wil je een website laten maken? Download de brochure met daarin de actuele tarieven, aanvullende informatie, mogelijkheden en blijf direct op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

CONTACT

Wil je meer informatie opvragen of een afspraak maken? Via de onderstaande knoppen kun je direct contact opnemen. Liever op een later tijdstip een mailtje sturen? Deze kunnen verstuurd worden naar info@greenartworks.nl

VOLG GREEN ARTWORKS OP:

© Copyright 2018 Green Artworks
Alle rechten voorbehouden. KVK: 65694090