Wie is Kevin?

Kevin van Geffen is een gedreven creatieveling die zich graag bezig houdt met vrijwel alles waarbij hij iets vanuit het niets kan creëren. Dit heeft geleid tot een kettingreactie aan leuke projecten. Waar hij ooit als kind is begonnen met het schrijven van korte teksten, groeide dit later uit tot het schrijven van songteksten.

Het schrijven van songteksten ontwikkelde zich tot het leren rappen (voornamelijk Engelstalig), waardoor hij ook weer een interesse heeft ontwikkeld voor het produceren van muziek. Als muzikant leerde hij dat het ook belangrijk is hoe je je als muzikant profileert. Vanuit dit perspectief is hij zich meer en meer gaan verdiepen in marketing, design en videografie.

Hieronder enkele voorbeelden van zijn zelfgeproduceerde muziek met videoclips van hem als muzikant.

Om zijn allround skills verder te ontwikkelen heeft hij veel verschillende online trainingen/cursussen gedaan, is hij de Bachelor Communicatie en Multimedia Design gaan volgen op de Haagse hogeschool, deed hij een minor in fotografie en heeft hij o.a. een Online Marketing training gedaan bij het SRM.

Omdat zijn passie voor creatie niet onopgemerkt bleef in zijn omgeving kwamen er steeds meer freelance opdrachten bij. Vanuit de filosofie “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan” heeft hij veel interessante opdrachten aangenomen waarbij hij altijd met volle focus en voorbereid aan de slag is gegaan. Vanuit deze opdrachten is uiteindelijk in 2016 het bedrijf Green Artworks ontstaan. Een bedrijf dat hij met passie runt.

Meer informatie over Kevin als muzikant vind je op www.kynnmusic.com

VOLG GREEN ARTWORKS OP:

© Copyright 2019 Green Artworks
Alle rechten voorbehouden. KVK: 65694090